Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 de desembre del 2015

THE JOY OF CHRISTMAS



Heey dreamers! Doncs Nadal és demà i la millor manera que tinc per celebrar-ho és fent un book tag! Aquesta vegada faré "The Joy of Christmas" ( original americà), sense modificacions. És a dir, les preguntes seràn en l'idioma original ( anglés) i les respostes en català. Doncs res, espero que disfruteu tant d'aquest book tag com jo ! Bon Nadal i Bones festes! 

"It's the most beautiful time of the year..."

Doncs seria "Lady Midnight" de la Cassandra Clare. Com ja sabreu sóc una enamorada de Caçadors d'ombres i al acabar-se l'últim llibre ja es va poder preveure un spin-off sobre l'Emma Carstairs i em va deixar molt intrigada! El llibre surt a la venta el 8 de Març i la veritat, em moro de ganes de llegir més sobre aquesta saga tant increïble! Si en voleu més informació, no dubteu en visitar aquest espai web.



Doncs ara mateix el llibre del qual no puc deixar de parlar és "To all the boys I've loved before", en vaig fer la ressenya fa unes setmanes i la veritat, encara em porta molts bons records! És perfecte per demanar per Nadal ( o reis ja) si busques un llibre fresc, juvenil i diferent. Us en deixo la ressenya aquí.


Ja sé que parlo massa d'aquesta triologia, però és que no només la trama és màgica, l'escriptura també ho és. Em fascina com escriu  l'Stephanie Perkins, té una escriptura base que fa que t'enamoris, que respiris les paraules dels tres llibres. Si no els heu llegit, heu de fer-ho!


Em moro de ganes de llegir "Orgull i prejudici" o "Cumbres borrascosas". La veritat ja fa mig any que vaig darrere d'aquests clàssics però no he trobat el moment de llegir-los encara! Els hi tinc moltes ganes i les expectatives molt altes així que espero que  no em decepcionin!



M'encantaria rebre "Bloodlines", l'spin-off de la saga Vampire Academy, "Kissing Snowflakes" un llibre molt molt nadalenc ( que ja he comprat) ,"Red Rising" o també conegut com a "Amanecer Rojo" del qual han parlat tan bé! I evidentment "White Hot Kiss" d'una de les meves escriptores preferides, J.L.Armentrout de la qual, com diria la Hazel Grace, em llegiria fins i tot les llistes de la compra! Ja sé que se suposava que només havia de dir un llibre, però els vull tots per igual !



"Obsidian" de la J.L.Armentrout. El vaig llegir ara fa dos Nadals i no sé si el sentiment que em porta té a veure amb les dates però quan el llegeixo, sigui on sigui em sento com si fos al sofà de casa. Ara mateix, i més en aquestes dates que estic lluny de casa és un dels que no paro de rellegir. Simplement és un llibre que em va encantar i em porta molts bons records.  


Doncs em quedo amb la triologia Starbound ja que és una que trobo que té unes portades precioses i fa anys que em moro per llegir!




Recordo un nadal blanc. Recordo que un any, ara no fa gaire vaig veure neu la nia abans de reis, Jo visc en un poble on  quasi no neva mai. I per  a mi tenir neu aquell any va ser increïble. 





Espero que us haigi agradat! Bon Nadal dreamers!