Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 de setembre del 2015

USA BOOK-TAG

Heey dreamers! I el bloc torna a estar en marxa! Encara he de començar l'institut així que no sé ben bé quins dies publicaré ( pel canvi horari). És a dir, continuaré publicant el mateix de sempre, però potser varia el dia amb la diferència d'hores. Per estrenar-me us porto un book-tag molt normalet ( que no haugués fet mai) que no m'entusiasma però com qua a USA és molt comú el fast-food doncs vaig pensar que seria perfecte. El book-tag de l'hamburguesa!



Doncs en aquesta categoria crec que em quedo amb "Un petó a París". El llibre m'encanta, la saga enamora i és perfecte per llegir  aquests dies! 





Tornaré a lo de sempre. Harry Potter i les relíquies de la mort. Aquest llibre va tancar la saga que va marcar i marcarà la meva vida lectora. I el recordo com un llibre llarg ( molt llarg) però alhora divertit, increïble, fantàstic... L'últm llibre de harry potter és com aquells estius que no se't fan curts, però que els aprofites dia  a dia i quan s'acaba te n'adones de com l'has disfrutat.




Fa mesos que vaig darrere de "Since you've been gone"  però el vull lllegir en versió original així que estic esperant que el meu nivell d'anglès millori una miqueta més. 



Prohibido. No és que no m'agradi, m' H O R R O R I T Z A. És l'únic  llibre que realment em penedeixo d'haver llegit. Per res del món el recomanaria a ningú.




Doncs així un llibre curtet podria ser perfectament "El capítol del Juliàn". Jo ja sabia que m'agradaria però és que va superar qualsevol expectativa creada. És el llibre més curt i alhora més significatiu que he llegit mai. MOLT RECOMANABLE ( i segur que apareix als AWARDS 2015 )




Doncs podria tornar amb Harry Potter però em quedaré amb Champion. No parlo gairebé mai de la saga LEGEND i la veritat és que està molt molt bé. Tot i que el final no em va entusiasmar s'ha de reconèixer que és una gran saga. Els protagonistes són increïbles i la trama molt ben trobada. 




Em sap greu haver començat amb aquest book-tag tan curt però aviat ja portaré la ressenya de "La heredera"!