Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 de juliol del 2015

ISLA AND THE HAPPILY EVER AFTER


Heey dreamers! La veritat és que estava una mica perduda amb la ressenya d'aquesta setmana, així que he decidit buscar a la meva llibreria a veure què podia ressenyar. Ha estat aleshores quan he vist que mai havia arribat a ressenyar "Isla and the happily ever after". Buf! I mireu que el vaig llegir tot just va sortir, no m'explico com he deixat passar tant de temps. 


Títol: Felices por siempre jamás
Autor(a): Stephanie Perkins
Idioma: Castellà
Llibres relacionats: Atrapa la luna, Eleanor&Park,  My life next door 
Pàgines: 395
Persona: Primera
Editorial: Neo *-*
Categoria: Contemporànea
Format: Paper

Saga: Un petó a Paris?


Enamorarse en la ciudad más romántica del mundo es fácil para la soñadora Isla Martin y el enigmático artista Josh Wasserstein. Pero a medida que avanza el último curso en la School of America de París, Isla y Josh se ven obligados a afrontar la desgarradora realidad, porque, quizá, su historia no acabe con un «felices por siempre jamás».
¿Seguirán juntos cuando los días en el instituto se acaben? ¿Será su amor más fuerte que la distancia? Su romance se convertirá en un apasionante viaje por Nueva York, París y Barcelona, acompañados de sus amigos Anna, Étienne, Lola y Cricket.


Aquesta trilogia és amor en estat pur. Un petó a París em va enamorar, Lola y el chico de al lado em va marcar tant que és va convertir en el meu llibre preferit i Felices por siempre jamás ha estat un final perfecte. La Stephanie té una escriptura tan única com meravellosa que m'ha tornat a captivar una vegada més. 


Tornem a trobar una història molt senzilla, tranquil·la però amb molt d'encant. Plena de moments preciosos i màgics que et faran somriure com una bleda però també de moments molt irritants...Ja que els dos protagonistes són MASSA tossuts i no són capaços de veure el que realment tenen fins que ja és massa tard. 


L'Isla ( Un nom que trobo preciós, per cert)  no té la personalitat que tenia la Lola i en Josh no té la màgia que tenia en Cricket, però tot i així m'han encantat. L'Isla és una noia molt tímida, encara que ella preferiria ser més atrevida i extrovertida. Porta enamorada d'en Josh des de fa molt de temps, i té una relació d'amistat màgica amb en Kurt, un dels millors personatges dels tres llibres.  En Josh en canvi ja el coneixíem ja que era un dels personatges secundaris d'Un petó a París ( Sí, el que sortia amb la Rashmi).
am hard on myself. But isn’t it better to be honest about these things before someone else can use them against you? Before someone else can break your heart? Isn’t it better to break it yourself? ."



El millor del llibre? Els viatges d'en Josh, concretament el de Barcelona. I és que és el primer llibre que llegeixo on una parella viatja a Barcelona i l'autor menciona que allà parlen català. Pel que sembla, molts autors americans desconeixen el nostre idioma. I no ho sé, veure que la Stephanie havia escrit el petit detall de l'idioma va fer que el llibre guanyés punts
  Phones are distracting. The internet is distracting.The way he looked at you? He wasn't distracted. He was consumed.” 


El final em va deixar més que satisfeta, va ser increïble. Quan vaig veure que es reunien tots ( vaig morir d'amor amb la Lola i en Cricket) se’m va dibuixar un somriure a la cara. I aquest somriure va aguantar fins al final del llibre. Només em va faltar la Rashmi, a veure, no és que m'hagués encarinyat amb ella ni res, però m'hagués agradat que hi fossin tots.  I deu meu! La proposta va ser tant maca i tan perfecta que vaig plorar d'alegria i tot!  I per acabar el tema del còmic i l'ultima pàgina! Em va semblar tan perfecte, tan bonic que costava de creure i tot! Era com massa bonic per ser real! 


Si agafem tres llibres màgics, tots amb personatges increïbles i els ajuntem  en un capítol imagineu-vos com d’èpic i màgic resulta tot plegat!



"What are you working on?" I ask.
"The last page." He gestures towards the table, where a pencilled sketch is being turned into inked brushstrokes. It's a drawing of us, in this café, in this moment.
I smile up at him "It's beautiful. But what comes next?"
"The best part." And he pulls me back into his arms. "The happily ever after." 


En resum... Isla and the happily ever after és l'última part d'una trilogia increïblement perfecta. Amb una escriptora brillant, que em va impressionar fins a l'última paraula del llibre. Realment no em podria haver imaginat un llibre més perfecte. No l'hi poso més puntuació perquè les estrelles només arriben fins a la cinquena. 


PD: Si mai arribessin a fer pel·licula, crec que l'actriu perfecta per fer d'ISLA seria ( com a fanàtica de Teen Wolf ):

13 de juliol del 2015

LOVELY BOOKS#1


Heey dreamers! He decidit crear una nova categoria pel Magic Mondays! Com molts sabeu mai hem de comprar un llibre per la portada, però tot i així hi ha edicions i portades  precioses! Així que alguns Magics Mondays em dedicaré a escollir les portades més precioses que recordi! A més a més, a cada Lovely books hi haurà el guanyador a la millor edició !




I vosaltres que en penseu? Escollirieu les mateixes?