Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 de maig del 2015

IT SMELLS LIKE... HAPPINESS



Heey dreamers! Avui el Magic Mondays és molt important i significatiu per a mi! No sé si sóc a la única que li passa però jo associo certs llibres amb certes olors que potser estava olorant inconscientment mentre llegia el llibre. 

El cas, és que els poc llibres (privilegiats jejej ) que tenen la sort de tenir una olor, cada vegada que la sento automàticament me’n recordo del llibre.  Hi ha gent a qui li passa el mateix amb els records ( també em passa jejej) , però he viscut tantes vides ja, que part dels meus records són als llibres:  
Com molts de vosaltres, jo també vaig de vacances a la platja ! I evidentment, moltes
vegades m'enduc el llibre per passar l'estona. Tots coneixem l'olor del mar no? *-* A mi em transporta automàticament cap a la saga "Hush Hush" de la Becca Fitzpatrick.

Realment no sé d'on ha vingut això, però cada vegada que em poso crema solar ( la que és blanca, no l'oli) no puc parar de pensar en "Como desees" de l'Anabel Botella. La meva teoria és que el devia llegir una setmana molt calorosa quan estava al càmping i per això ve el tema de la crema. 
Aquesta olor no sé si me l'he inventada o existeix, però jo us juro que sento la olor dels hotels! ( Sóc rara, I know it)  El cas és que quan entro en una habitació d'hotel, normalment em ve al cap un llibre que no em va agradar gaire que és "Apuesto por ti". El vaig llegir quan estava de vacances l'any passat i bàsicament llegia només a la nit a l'hotel i d’aquí ve la olor crec. 

Val, Aquest és el que té la olor més arrelada, i el que té la història més divertida crec jo. Jo estava tan tranquil·la a casa, quan de sobte va aparèixer la meva mare amb un esprai que li havien regalat a la botiga de no-sé-què i que servia per "abrillantar el cabell, i deixar-lo sedós un cop el tenies net". I clar, jo amb aquestes coses m'emociono molt i SEMPRE les provo. Total, que vaig estar una setmana posant-me l'esprai CADA VEGADA que passava per davant del lavabo ( i precisament poc no me’n posava que diguem) I era justament en aquella mateixa setmana que estava llegint "Meravellós Desastre" de la Jamie McGuire. I us puc jurar que ara encara, quan sento la olor de l'esprai ( que per desgràcia es va acabar l'altre dia ) revisc tota la història d'en Travis i l'Abby.  


Tampoc sé si existeix aquesta olor. No ho sé, la olor a Nadal és olor a fum, a fred, a il·lusió, a festa, a esperança, a canelons, a vedella... Jo la sento i la revisc cada vegada que re-llegeixo "Isla and the happily ever after"


Sabeu quan el cotxe porta ja molta estona aparcat al sol i tu pel motiu que sigui has de pujar-hi ? Jo no sé el vostre però el del meu pare quan hi pugem és horrorós ( no va en broma no ) Per sort a mesura que el cotxe avança la olor es perd. Fa un temps vaig haver de fer una ruta molt llarga amb cotxe i cada vegada que sento la olor del cotxe calent em ve al cap la trilogia "Play" de Javier Ruescas ( que la vaig llegir sobre rodes jeje) 

Crec que va ser fa dues primaveres que va ploure com mai durant molt de temps. A mi m'encanta sentir la pluja i obria una mica la finestra per escoltar el soroll mentre llegia. I al tenir la finestra oberta també olorava la "humitat" del terra, no ho sé, aquella olor a moll tan peculiar.  I com que estava llegint "La maledicció d'odi" la olor em va marcar. 



I vosaltres? Associeu alguna olor a algun llibre?

PROPERAMENT:

LIKE A SONG LIKE A BOOK