Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 de febrer del 2015

Recomanacions Sant Valentí

Heey Dreamers i Angels! Avui ens hem tornat a ajuntar per fer aquesta entrada especial de recomanacions de Sant Valentí! Cada una us recomanarem tres llibres que creiem que són adeqüats per aquestes dates:


Aquesta trilogia està formada per “Un beso en París”, “Lola y el chico de al lado” i “Felices por siempre jamás”. Aquests llibres són amor pur *-* Són històries d’amor tan senzilles i a la vegada amb uns personatges tan complexos que faran que les difruteu al màxim. Com dic jo, us faràn somiar amb els ulls oberts *-* I si, ja sé que és la que recomano sempre, ja ho sé, però no ho puc evitar.


Potser n’heu sentit a parlar, ja que cada vegada s’està fent més popular el fenòmen “After”. No us en puc dir gaire cosa, simplement us asseguro que una vegada començeu no el podreu deixar perquè la història de la Tessa i en Hardin és massa única. I com un bon San Valentí, aquest llibre us assegura llàgrimes, amors trencats, frases "cursis" i declaracions d'amor... moltes declaracions d'amor *-*

Poden ser els nois i les noies millors amics, sense voler ser alguna cosa més? Les declaracions d'amor d'amics són un tòpic el dia de Sant Valentí. En aquest llibre podràs veure la història de dos amics, en Levi i la McCallan ( en Levi és el noi, nomès per possibles dubtes jejej) que pot ser que tinguin sentiments amagats o pot ser que no. Coneixem la seva història des que tenen 11 anys fins que en tenen 16. Si separats ja són increïbles, quan estan junts en una sala l'omplen de color, són poesia pura. (ressenya)


                                         
Eleanor y Park, és un llibre que em va encantar amb majúscles, ens mostra una història d’amor, en concret “el primer amor” d’allò més real, Rainbow Rowell va saber plasmar en paraules, l’emoció del primer amor a la perfecció. 


Si us voleu animar amb una lectura en anglès, aquest és el vostre llibre, us haig de dir que el nivell d’anglès és molt senzill i s’entén molt bé. Aristotle and Dante discover the Secrets of the Universe és una novel·la molt i molt tendra, on simplement el protagonista al llarg d’aquesta busca el seu sentit a la seva vida. Tot i que no és gaire romàntica, l’amor és un tema constant al llarg de tota la novel·la i senzillament em va encantar amb tots els meus 5 sentits.



Ja ho sé, ja ho sé, sóc una pesada amb aquesta trilogia… però és que és meravellosa! No he sentit encara a ningú que no li hagin agradat aquests llibres. Ja no puc dir res que ja no hagi dit abans, si voleu una història d’amor senzilla però que us faci bategar al ritme del cor dels personatges, aquest llibre/trilogia és el vostre. Stephanie Perkings



Us esperem als comentaris!