Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 de gener del 2015

The infernal devices




 Heey dreamers! Per primer cop faré una ressenya d'una triologia snese separacions. O sigui que ressenyaré els tres llibres avui. Com? Molt fàcil, va ser tant addictiu que per a mi mai van ser tres llibres, sinó que va ser com si nomès en llegís un de sol, per això m'és impossible separar-los.  Aquest spin-off de la popular saga "Caçadors d'ombres" ha significat moltíssim per a mi. 




Autor:  Cassandra Clare 
Saga: The infernal Devices  ( Els orígens) TRES LLIBRES 
Idioma: Castellà 
Persona: Tercera


Tessa Gray debería sentirse feliz...¿no se sienten así todas las novias? Prometida a Jem, sigue recordando las palabras de Will declarándole su amor. Pero los planes de Mortmain, que necesita a la chica para acabar con los Cazadores de Sombras, cambiarán el destino de Tessa... Si la única manera de salvar el mundo fuera destruyendo a quien más ama, ¿lo haría?

Un spin-off és una triologia/saga paral·lela, que té la mateixa trama o espai que la original però amb personatges diferents. En aquest cas per exemple veiem el món dels Caçadors d'obres que coneixem, però als seus inicis, es a dir  segles enrere. Amb uns personatges increïbles que no són els de la saga original. No fa falta haver llegit la saga de Caçadors d'ombres per llegir "Els origens", és més, jo recomano llagir abans l'spin-off que la original, ja que a l'utim llibre ( City of hevently fire 6) Peersonatges de les dues sagues es conèixen. Tambè pots llegir primer la original i desprès l'spin-off , com vaig fer jo. O si no t'esntusiasma la de sis llibres, llegir unicament els orígens. 








" Sempre hem de vigilar amb els llibres  i amb el que contenen, perquuè les paraules tenen el poder de canviar-nos. "

Tessa






"Em sento com si estigues empetitint, com amb parts de mi rodant cap a la foscor, les parts que són bones, sinceres, lleials. Si les amagues massa temps les  perds del tot? Perquè si no hi ha ningú al món a qui  li importis, realment existeixes?" 


Will





" Van r els llibres que em van fer verure que potser no estava completament sol"

Will





"Allà on vaigis, hi aniré. Allà on moris,  jo hi moriré. L'Angel serà el meu testimoni , fins que la mort ens separi a tu i a mi. 
" ( Jurament Parabatai)




Just avui dia 6/1/15 , fa un any ( per això he esperat tant per fer la ressenya) que vaig acabar el meravellós spin-off de la Cassandra Clare. Una triología, fins i tot més perfecta que la original *-* que va significar moltíssim per a mi.


 Simplement em va marcar. I perquè he esperat una any per fer-ne la ressenya? Doncs perquè amics meus, aquesta triologia va ser la que em va fer decidir a crear el bloc. Segurament si demanés quants de vosaltres l’heu llegida, ben pocs respondríeu que sí. El cas és que això no és just! Perquè aquest llibre està al nivell de Divergent, Els jocs de la fam o No està escrit a les estrelles!  Va ser aleshores quan ho vaig veure clar, havia de fer que la gent llegís aquest spin-off *-* És simplement increïble. 

El fet de desenvolupar-se a un altre segle tira enrere a molta gent. Doncs que no ho faci! Jo no podia suportar llegir aquest tipus de llibres i quan vaig llegir aquest tot va canviar!

La Cassandra té una ploma meravellosa, i rellegint aquesta triologia no puc evitar sentir-me orgullosa d'haver escollit ser lectora, perquè si no ho hagués fet, no hauria viscut la que ha estat una de les millors aventures de la meva vida. El seu ritme  és molt ràpid i fàcil de llegir. El que dona tant de poder a aquests llibres són els personatges, ja que fins i tot els secundaris ( que tendeixen a ser oblidats pels autors) amaguen una complexitat increïble. I un llibre amb uns personatges tan ben elaborats està destinat a ser un èxit.

Ara haurem de parlar d'en Magnus Bane (mjuhjumujh) Us en faig cinc cèntims, és un bruixot que surt a les dues sagues. Com és possible? Fàcil, és immortal. El cas es que gràcies  a aquesta triologia l'entenem molt més bé i realment li estic infinitament agraïda per donar suport a tots els personatges ( tant d'una com de l'altra saga) i ajudar-los a tirar endavant. 

I ara sí, el fatídic epíleg. És el final més bonic i alhora més trist que he llegit mai. És un d'aquells moments en que somrius mentre les llàgrimes van caient. Hi van haver dues escenes d'aquell epíleg que mai, mai podré oblidar. No he tingut el valor de rellegir-les i no crec que mai el tingui.  Va ser un epíleg que mai oblidaré. 



En resum, Caçadors d’ombres els orígens és una triologia amb uns personatges increïbles, que m’han fet riure, cridar i plorar. Ocupa un espai molt important a la meva prestatgeria i  ha deixat una gran marca dins meu. 





Tessa :
 Si he d'escollir entre ella i la Clary, definitivament la Clary, No penseu malament, la Tessa és un molt bon personatge ( sobretot a "Princesa mecànica") i m'ha ensenyat moltíssimes coses. Però no té aquell factor  que m'agrada tant de la Clary ( protagonista de la saga original). Em va encantar que fos una lectora cmplusiva *-*  això si . Vaig llegir en un bloc, ara fa temps que la comparaven amb la Bella Swan i realment tenen raó en alguns aspectes!  Al primer llibre, sobretot, veia aquella por i indecisió constant que té la Bella, cosa que no m'agradava gens! Però cal dir, que el personatge va evolucionar molt positivament i mica en mica em va guanyar.

Jem: En Jem m'encanta massa *-*  ell i en Will són com el Ying i el Yang. I ell és la part calmada, bona, dolça... Simplement és massa bo per ser real. I la seva relació amb en Will com a parabatai és simplement increïble. M'agradaria dir que va ser ell mateix fins i tot en els pitjors dies del seu "problema", però no va ser ben bé així. Va canviar, per no abandonar  a aquells que estimava, i nomès per això aquest violinista és digne de ser admirat.



Will: Bàsicament ell és la triologia sencera! *-* No tinc parales per definir tot el que aquest personatge m'ha fet sentir, tot el que m'ha ensenyat, tot el que ha significat i significa per a mi. És el millor personatge que un autor podia crear. Tambè és el més complex, costa d'interpretar-lo, d'entendre'l al principi. Però un cop el comprens et serà impossible oblidar-te d'ell. Té moltissimes semblançes amb en Jace ( de la saga original) però al cap i a la fi, és normal :) Són herondales, que em pensava? 

El millor? TOT!

El pitjor? RES!

                                                   NEVER TRUST A DUCK! ( herondales)


Recordeu que el sorteig està obert! 


C O M E N T E U    I     C O M E N T O