Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 de desembre del 2014

LA QUINTA OLA

 Heey dreamers! Avui en teoria  tocava " Caçadors d'ombres , els orígens" però per un motiu molt important per a mi ( que descobrireu aviat) deixaré aquesta ressenya per la setmana vinent, ja que és una data molt important. A canvi, tenim un llibre que he acabat aquesta mateixa setmana i que m'ha deixat muda. Realment impressionant. 




    Autor:  Rick Yancey
      Saga: La quinta ola
        Idioma: Castellà
          Persona: Primera 

           Pàgines: 472

          Editorial:  RBA







          En el amanecer de la quinta ola, Cassie está huyendo por un tramo desolado de autovía. Huye de esos seres que aunque parezcan humanos, deambulan por el campo matando a cualquiera. Dispersando a los últimos supervivientes en la tierra, aislando a los resistentes, intentando vencer, así, los últimos vestigios de la humanidad. Cassie sabe que mantenerse a solas es la única opción para seguir con vida. Hasta que se topa con el cautivador y misterioso Evan Walker. Un joven que parece capaz de ayudarle a encontrar a su hermano. Así que Cassie deberá tomar una elección definitiva: confiar o perder la esperanza, desafiar o rendirse, vivir o morir… abandonar o levantarse y luchar.




          Buff... feia molt de temps que el tenia a la meva wishlist però mai havia fet el pas per comprar-lo ni llegir-lo. FINS FA UNA SETMANA. I sort que ho vaig fer perquè em va encantar massa! No podia parar de llegir 0.o !






          " And, in the end, we lie awake, and we dream of making our scape. "

          Coldplay 





          "Puede que sea la última, pero soy la que sigue en pie. Soy la que se vuelve hacia el cazador sin rostro del bosque en una autopista abandonada. Soy la que no huye, la que no se queda, soy la que planta cara. Porque si soy la última, significa que yo soy la humanidad. Y si esta es la última guerra de la humanidad, yo soy el campo de batalla." 

          Cassie





          " La primer regla: No confiar e nadie. Lo que conduce a la segunda regla: la única forma de seguir con vida el mayor tiempo posible es seguir sola el mayor tiempo posible. Acabo de romper ambas reglas."

          Cassie




          "Antes de encontrarte creía que la única forma de resistir era tener algo por lo que vivir. I no es eso. Para resistir, debes encontrar algo por lo que estés dispuesto a morir. 
          " ( Evan)




          La quinta ola és un llibre molt especial. Massa potser. Està escrit per un gran autor que ha estat capaç de fer-me desconfiar de tothom, fins i tot dels personatges principals en alguns moments! I un escriptor capaç de fer això, realment és mereix un aplaudiment. 


          És una distòpia que tracta d'extraterrestres  ( com tantes altres) però  té el seu toc
          "original". El que acostuma a passar amb la trama d'extraterrestres és que al final , el llibre acaba essent massa irreal, un aspecte que no ha passat en "La quina ola" que en tot moment ho he viscut com una cosa que podria passar realment . Està narrat a dues veus, la de la Cassie i la d’en Zombi ( sobrenom)  i cal dir que els dos se’m van guanyar amb el primer capítol.

          He trobat algunes ( no moltes, masses ) semblançes amb el llibre de "The host" de l'Stephanie Meyer però tot i així l'he disfrutat com disfrutes l’últim tros de xocolata dels calendari d'advent ( sí, encara en tinc, sóc massa fan de la xocolata com per abandonar-lo )
          Si esteu decidint si comprar-lo en paper o en versió digital, no ho dubteu! Paper! Ja que l'edició es fantàstica! Amb tapes fines i lletres amb relleu  a la portada i uns canvis de capítols impressionants a l'interior. Realment està molt ben detallada i és un gust llegir amb aquest llibre.


          Això sí, he d'avisar que les primeres 200 pàgines ( aprox) és fan eternes no, el següent... Són massa introductòries, massa denses... Jo en aquells moments (dramàtics) vaig perdre la il·lusió que tenia de llegir-lo. Però no us deixeu enganyar! Perquè  de cop, es va torna terriblement additiu. Tant, que deixar de llegir és ...

          I M P O S S  I B L E. 

          T'enganxa d'una manera espectacular, i ara mateix estic passant per una greu crisis perquè NO TINC EL SEGON LLIBRE! I M'HAURÉ D'ESPERAR FINS NADAL I NO PUC ESPERAR TAN DE TEMPS! ( Desesperació mode ON) 


          Tornant al tema...

          El punt fort del llibre però, són els personatges principals. Estan molt ben pensats i complerts, es a dir, que són capaços d'emocionar-te, de fer-te riure i d'ensenyar-te. No parlaré de l'Evan, perquè realment no ho acabo de veure gaire clar amb aquest personatge.  




          Cassie : La Cassie, de Cassiopea i no de Cassandra, és un personatge que realment m'ha agradat. Té una fortalesa  impressionant  i bé, he rigut moltíssim amb ella.  Hi havia moments en que es feia una mica repetitiva, però de seguida ho arreglava amb un comentari irònic que em feia  partir-me de riure. La Cassie s'havia aferrat a la promesa que li va fer al seu germà Sammy ( que per cert, me'l menjo*-* ! És un nen adorable! *-*) per continuar endavant. No es va rendir, ( no puc dir que mai ho va intentar) però el cas es que va lluitar per ella i pels seus. 

          Zombi: Potser m’agrada més que la Cassie i  tot. ( i això és dir molt) Per començar es va presentar d'una manera que a mi, ja em va guanyar. Mai m'havien presentat un personatge amb aquelles paraules i no ho sé,  em va cridar l'atenció.  Potser no era el més fort al principi, però si el més intel·ligent i el que més es preocupava pels altres. Ell, a diferència de la Cassie, ha perdut tota la seva família pel que ho porta una mica més malament que ella però al final del llibre ja podem dir, que n'ha trobat una de nova. 

          El millor? Els personatges

          El pitjor?  L'inici i la " petita" semblança amb "The host"

          • ESTRENA PEL·LICULA A USA: 29 de Gener de 2016 :(
          • LLIBRES SIMILARS: The host, Divergent, El mecanoscrit del segon orígen, Eve, Delirium, Juntos, Els jocs de la fam. 




                                                             NEVER TRUST A DUCK!

          Recordeu que el sorteig està obert! ( falten tres participacions perquè no s'anuli)

          C O M E N T E U    I     C O M E N T O 

          14 de desembre del 2014

          S O R T E I G D E N A D A L



          Heey dreamers! Amb una mica de  retard ( em sap molt de greu) us porto l'esperat SORTEIG! 
          Sorteig de Nadal

           Organitzo aquest sorteig , primer de tot, perquè és Nadal, ( l'època de la màgia, els regals, les llums de colors, etc etc etc) Però tambè per cel·lebrar els 50 seguidors ( ara 66)  mil gràcies per fer realitat el meu somni dreamers! Per cel·lebrar que tinc editorials col·laboradores i perquè el bloc el dia 7  de gener fa un any!  Us ho podeu creure? Com passa el temps...



          POLITICA DEL SORTEIG

          • És un sorteig nacional
          • Hi haurà dos guanyadors, i evidentment dos premis. 
          • El sorteig durarà fins el 9 de gener, i els guanyadors seràn publicats dues setmanes desprès.
          • Si no hi ha un mínim de 15 participants s'anularà el sorteig
          • Els guanyadors seràn escollits amb la web Random.org
          • Hi haurà dos guanyadors, un per cada "pack"
          • Podeu ser anònims.

          PREMIS

          PACK 1 : A escollir entre el "giratemps" de l'Hermione, el collaret "They are not only books" o la pulsera "Harry Potter" disponible tambè en blanc o negre.



          PACK 2: Llibre "La selecció"







          BASES OBLIGATORIES PER PARTICIPAR
          • Al ser un sorteig i no un concurs és obligatori ser membre del bloc.
          Recordeu que fer-se membre és completament gratuït i serveix per estar al dia de tot el que publica "Shining like a book" 
          • S'haurà de donar un correu per contactar en el cas de ser el guanyador.
          • S'haurà de posar l'URL del  perfil  de blogger per demostrar que ets seguidor) 
          O sigui, anar al vostre perfil blogger i posar el link al formulari) 
          • S'ha de posar l'ordre de preferència dels "packs"

          Per particpiar al concurs cal omplir aquest formulari d'inscripció.


          Si teniu algun dubte respete al sorteig, no dubteu en preguntar! 

           S O R T E I G   O B E R T!