Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 d’agost del 2014

MÍRAME Y DISPARA

MÍRAME y DISPARA

Hey dreamers ! Avui us porto la ressenya d'un llibre d'amor, mafia, pistoles, assasinats. Un llibre ple d'acció que no us deixarà indiferents. Guanyador del premi Ellas Juvenil 2012. 





FITXA TÈCNICA:



  Títol:
 Mírame y dispara.



· Autora:
 Alessandra Neymar


· Saga: Mírame y dispara



· Idioma: Castellà



· Persona: Primera 


· Pàgines: 366


SINOPSIS:

Kathia Carusso, una adolescent de l'alta aristocracia italiana, torna a Roma desprès de molts anys en un internat  sense entendre gaire bé perquè la seva familia vol que torni. Allà es retroba amb en Cristianno Gabanna, un conegut de la familia amb el qual mai ha tingut gaire bona relació. En Christianno és terriblament atractiu, impulsiu, i semba que no tingui mes preucupacions que les baralles amb altres bandes i lligar amb noies de cames llargues. A l'nici del curs, la Kathia i en Christianno veuran que no nomès comparteixen la mateixa classe sinó que tambè el mateix grup d'amics. El que començarà amb odi anirà convertint-se en una tensió cada vegada mes forta, amb provocacions cada vegada mes descarades i situacions al límit... I quan finalment els dos s'atreveixen a acceptar el que senten, hauràn d'esquivar obstacles  que mai s'haurien ni imaginat....



COM vaig COMENÇAR?

Jo ja havia llegit Como desees, tambè guanyador del premi Ellas juvenil i em va deixar tant satisfeta que vaig buscar el guanyador de l'anterior edicció. I va resultar que era aquest. Mírame y dispara. I no me'n penedeixo gens. És una lectura molt entretinguda i es desenvolupa a Italia! Jejejej això suma moltisisms punts ;) 





FRASES que tenen molt a  DIR

               .............................................
"De lluny es podia confondre amb una Barbie edicció limitada... no per prestigiosa sinó pel poc temps que tardarien a cansar-se d'ella.

Cristianno




.............................................

"Tota la meva vida va canviar al moment en el que el vaig veure. Jo vaig canviar”.


Kathia





.............................................



      M'odiava a mi mateix per no saber perquè la necesitava. Mes ben dit, per no voler reconèixe-ho.


Cristianno





.............................................

" -Això és le que estic fent, salvar la meva vida.- El vaig mirar amb tot l'amor que sentia. La seva vida era jo.

Cristianno&Kathia





.............................................
" Aquella seria la meva cançó. La nostra cançó. Quan l'escoltès sabria que en Christianno estaria a prop meu i que la tocaria per a mi.

Kathia




.............................................




OPINIÓ PERSONAL

Es un llibre que és entretingut i alhora enganxa moltissim. Potser molts el llegireu i no us agradara gaire i per altres es convertirà en el seu llibre preferit. A mi em va guanyar, però no el posaria al meu TOP 10. Que si el recomano? Oi tant! Perquè el següent encara val més la pena. 


És com entrar en un altre món, un món d'armes, mafies, cognoms, reptes, diners, poder i d'amor i odi. Al món de la mafia, on tot s'hi val,on tot és possible on no pots escollir amb qui casar-te  però si a qui ser lleial. 

És un llibre que es llegeix molt ràpid.Però conté escenes una mica surrealistes, que costen bastant de creure. I encara que es llegeixi ràpid l'autora escriu de manera una mica pesada i densa. Jo el definiria com un llibre "entretingut".

La primera part, no és la millor que diguem, però us demano que feu un sforç perquè la segona part és ESPECTACULAR! una BOMBA! I notes moltissim la diferència, així que us demano que feu l'esforç :) 

Nomès hi ha una cosa que m'ha enamorat i ha estat veure com d'unida estava la familia Gabanna. I com de protectors eren amb els seus amics, com s'estimaven entre ells. Cosa que no hi era a la famila Carusso.  Per moments em recordava a Beautiful Disaster. 

Una cosa bona del llibre és que té capítols narrats per la Kathia i altres narrats pel Cristianno. Per una part és perfecte perquè pots saber els punts de vista dels dos protagonistes i això fa el llibre més complert però per l'altra fa que no acabis coneixent del tot a cap dels dos personatges. Jo com a mínim no em vaig familiaritzar amb cap dels dos fins al segon llibre que ja els entenia i els coneixia molt més. Suposo que per això prefereixo el segon de la saga.  


Em va sorprendre que SPOLIER la Katia deixes de banda l'Erika tant ràpid, així, com si res. Escolta maca, que va ser la teva millo FFI SPOILER

Això si, la parella que fan és tant perfecta que fa mal. Són tant semblants que semblen un de sol. Són definitivament adorables. Un per l'altre.

Els personatges... a veure...

La KATHIA és la típica noia guapa i que ho sap, que aprofita el màxim el seu físic, provocativa, exigent, impulsiva i és perfecta per en Cristianno. La veritat jo no vaig conectar gaire amb ella que diguem fins al segon llibre. La trovaba massa provocativa i a vegades amb massa aires. Això si, a part de ser la perfecta mafiosa admiro la seva valentia per sobre de tot. 


En Cristianno És el típic noi guapo i que ho sap, que aprofita al màxim el seu físic. Es un dels millors mafiosos d'italia tot i ser molt jove. Perfecte per la Kathia, són clavadissims. Amb la diferència que jo ADORO aquest noi, la manera com no nomès protegeix la Kathia sinó com protegeix els seus amics, la seva familia és tant maca. Vaig caure rendida als seus peus nomès llegint el primer capítol. M'ENCANTA!




El final.. és un bon final. Però et deixa amb ganes de més!!moltes ganes de mes! O sigui, si us animeu a llegir.. tingueu l'altre preparat!


El millor? La parella que fan i  l'acció.
El pitjor? Les escenes tant irreals que hi han.





                                                   NEVER TRUST A DUCK!