Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 de juliol del 2014

LOLA Y EL CHICO DE AL LADO

             Lola y el chico de al lado.

Hey dreamers ! Avui toca la segona part d'una triología que a més d'un ha fet suspirar. Però aquest llibre en concret, no s'assembla a cap altre que havia llegit mai. És diferent. La protagonista és diferent i això m'ha encantat. Lola y el chico de al lado és una novela que tots haurieu de llegir algun dia. 







                   Fitxa Tècnica:


Títol:
 Lola y el chico de al lado

· Autora:
 Stephanie Perkings

· Saga: Triología ( Continuació de Un petó a París ) 

· Idioma: Castellà, no ha estat traduït.


· Persona: Primera 

· Pàgines: 402





                       Sinopsis:


Per la dissenyadora de moda Lola Nolan, ls peces de roba més cridaneres, més brillants, més divertides, més salvatjes, sempre són les millors. Malgrat el seu estil extravagant, la Lola és una filla exemplar i una bona amiga, i té grans plans per el futur. Tot a la seva vida sembla bastant perfecte( fins i tot el seu guapíssim novio roquer )fins que els bessons Bell és muden altre cop a la casa del costat. En Criket Bell ha tornat i vol arreglar els problemes del passat. I la Lola haurà de reconèixer els verdaders sentiments cap a ell.




       Resum:

La Lola està cumplint el propòsit que va fer de no repetir mai roba, va bé als estudis, té un novio que encara que no els agradi als seus pares ella està segura que és l'amor de la seva vida, té una amiga fantàstica i no viu malament. Tot això canvia amb l'arribada dels Bell, que han hagut de mudar-se de casa continuament per seguir el ritme d'entrenament de la Caliope( una bessona) que és patinadora professional. Es clar, si hi ha la Claiope tambè hi ha en Cricket. Les coses es començen a torçar desprès. Sentiments trobats. Rencor. Amor.




             Frases que tenen molt a dir:

-----------------------------------------------------------------
"La vida és massa curta per ser la mateixa persona cada dia."

Lola





-----------------------------------------------------------------

"- Creus en segones oportunitats?- Em mossego el llavi inferior.

- En segones, terceres, quartes... Les que facin falt. Si la persona és la adecuada- hi afegeix.

- Si la persona és... la Lola?

Aquesta vegada, m'aguanta la mirada.

- Nomès si l'altra persona és en Cricket”.


Lola &  Cricket *-*






-----------------------------------------------------------------



"- Ja sé que no ets perfecte. Però precisament són les nostres imperfecions les que ens fan perfectes per una altra persona."

Cricket *-*




-----------------------------------------------------------------

" I si jo sóc les estrelles, en Cricket Bell és una galaxia sencera"

Lola *-*




-----------------------------------------------------------------
" Aixeco la barbeta abans d'arribar al ball agafada de la mà del noi que em va donar a lluna i les estrelles. "

Lola *-*




-----------------------------------------------------------------





                      Opinió personal:

D'aquest llibre en concret havia llegit crítiques boníssimes i crítiques que el deixaven pel terra. Però em va encantar tant "Un petó a París" que ni m'ho vaig pensar. Va ser aleshores quan vaig veure perquè hi havia persones que odiaven tant aquest llibre. La Lola. Des del primer moment heu de tenir clar que no és la típica nena-que-és-guapa-i-no-ho-sap però que sempre va mona i ben arreglada. Es diferent i això.. m'encanta!



De veritat que ADORO la Stephanie! Posaré un retrat seu en un pedestal! És increïble com escriu aquesta dona. INREÏBLE. I us agradi o no aquest tipus de llibres us l’hauríeu de llegir. Oi tant. Perquè segons el meu parer, Lola y el Chico de al lado és encara millor que Un petó a París. Brilla amb llum pròpia. Aquest llibre m'ha robat un munt de somriures i sospirs. I encara me'n treu cada vegada que el toro a obrir. Sobretot les últimes pàgines. Buff... us juro que en aquell moment, llegint aquelles frases, la nit de Sant Joan ( el vespre de fet ) era la noia més feliç del Món. Gràcies Stephanie per aquest meravellós regal. Un regal que no només ens ha donat la oportunitat de viure una història màgica, sinó un regal amb el que hem aprés a descobrir qui som i a acceptar-nos. 

Jo vaig anar amb la mentalitat oberta i la veritat és que em va costar agafar el ritme de la Lola( Que no era gens com m'esperava )però és una història tant bonica, que us juro que si tingués a davant l'autora li faria un petó. És tant simple com "Un petó a Paris", i aquesta simplesa és el millor. Em va captivar tant que tinc escrita a la meva habitació l'ultima de les cites. De veritat que heu de llegir aquelles pàgines per sentir la felicitat absoluta. Sabeu quan sents que explotaràs de tanta emoció? Doncs això em va passar a mi *-* I estic un 100% segura que a molts de vosaltres també. 

Mireu si em va agradar que tot just acavar vaig agafar el pintaungles més cridaner que tenia, m'hi vaig afegir pururina i em vaig pintar les ungles d'una manera que jo mai portariaen En honor a ella. A la Lola. ( Justament era igualet que el de la foto)

SPOILERI l'Aparició de l'Anna i l'Etienne ja va ser el punt que hi faltava. Em va encantar que sortissin tant i veurel's tan feliços però alhora em va decepcionar una mica perquè em va donar la impressió de que no els coneixia. Eren els mateixos étienne i Anna però a la vegada desconeguts. Si no fos perquè sabia realment com eren la meva impressió hauria estat diferent.

FI SPOILER


Lola La Lola, il·lumina tot el llibre. La seva manera de ser, els seus sentiments, com és ella mateix sense importar la resta, la seva valentia( que desprès descobrim que té part de vulnerabilitat )M'ha encantat veure com el personatge cap i s'aixeca, aprèn i és fa forta durant el camí. És perd i es retroba. Busca fins a trobar-se ella mateixa i els seus verdaders sentiments. I això la fa única. És diferent a les altres protagonistes perquè verdaderament és ella mateixa ( o acaba sent ella mateixa) I amb ella he aprés una cosa: Fes el que creguis que et representa, que vols sortir amb paraigües i fa sol? Doncs surt! Que la gent et mira? Doncs somriu! Mai tinguis por, però sobretot MAI MAI MAI deixis de ser qui ets.



Cricket M'encanta! Perquè és el típic tros de pà, que sempre està al teu costat i acostumes a no veure perquè et fixes en un altre que potser és més guapo, o més musculós. Perquè en cap moment va dir que el personatge os guapo la Stephanie, i no hagués canviat res que ho hagués estat perquè des del primer moment em vaig declarar una CRICKET FAN *-* La paraula per descriure'l és "dolç". m'en-can-ta!




El final.. EL MILLOR FINAL DE LA HISTÒRIA! NO ENS DECEPCIONIS AMB EL SEGUENT STEPHANIE!



El millor: Les últimes pàgines i la Lola
El Pitjor: Els papers de l'Anna i l'Étienne

                                                   NEVER TRUST A DUCK!





Heey dreamers!!! Aquesta setmana ha tocat un llibre que m'ha fet suspirar com mai, una continuació més que perfecta. Sense dubte és Lola y el chico de al lado!




NOVETATS! Com veieu ja podeu seguir el bloc a trevés de twitter, facebook i properament instagram. Us hi espero! El facebook el portarà una amiga meva que m'ha ajudat bastant amb el bloc.  Us hi esperem! 



22 de juliol del 2014



Heeey Dreamers! HE TORNAT! El bloc continua en marxa! Axí que us prometo Novetats, Reptes, Canvis, i moltes però moltes ressenyes!

Vaig marxar de colònies amb un somriure d'orella a orella i ple d'agraïment al veure que el bloc ja tenia més de 20.000 visites! I per aquest motiu he intentat escriure alguna coseta per demostrar-vos com d'importants sou per a mi.  




Estimats dreamers,
Escric aquest text per expresar tot el que signifiqueu per a mi. És difícil explicar amb poques paraules el tot. No us puc estar més agraïda: m’heu donat suport, heu cregut en mi, fins i tot quan acabava de començar i això no ho oblido. Mai.   Estic com en un somni, perquè tot el que sempre havia volgut s'està fent realitat dia a a dia. Per a mi els vostres comentaris no són un de més, cada comentari, cada subscripció, cada visita són un tresor per a mi.  Però sobretot als membres, i als seguidors més fidels, gràcies per formar part de la nostra petita-gran familia.  Gràcies per donar-me esperances, però sobretot gràcies per confiar en mi. Gràcies a vosaltres aquest bloc és màgic i vull que sentiu la màgia que hem creat.  Gràcies per ser qui sou, com sou i per fer realitat el meu somni. Gràcies. 
QUOTE 


We read five words on the first page of a really good novel and we begin to forget that we are reading printed words on a page; we begin to see images.
John Gardner