Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 de juny del 2014

CIUTAT D'OSSOS

CAÇADORS D'OMBRES. LA CIUTAT D'OSSOS


Hey dreamers ! Avui tenim una de les millors sagues que mai ha existit! Si senyors! Estem parlant de l'inici de Caçadors d'ombres. Una saga.. que ha fet lorar, riure i sentir a la majoria de vosaltres. Una saga màgica. Única. I que SEMPRE, SEMPRE tindrà una runa grabada al meu cor. 











FITXA TÈCNICA:                                    


  Títol: Ciutat d'ossos


  Autora: Cassandra Clare     


  Saga: Caçadors de sombres
  • Idioma: Català 
  •  Persona: Primera

  •   Pàgines: 502








SINOPSIS: 

Al Pandemonium, la discoteca de moda de Nova York, la Clary segueix un atractiu noi de cabells blaus fins que presencia la seva mort a mans de tres joves amb estranys tatuatges.Des d'aquella nit, el seu destí s'uneix al d'aquests tres caçadors d'ombres, guerrers consagrats a alliberar la terra de dimonis i, sobretot, al d'en Jace, un noi amb aspecte d'àngel i tendència a actuar impulsivament...Coneix Caçadors d'ombres II i III clicant aquí  Entra al món de caçadors d'ombres, però no en podràs sortir...




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



COM VAIG COMENÇAR? 

Ufff.. la veritat no ho recordo massa... crec que va ser l'estiu passat, o potser l'anterior. Buscava alguna cosa excepcional, tant que em fes somiar amb els ulls desperts, nomès començar vaig veure que habia trobat més que això. Havia trobat LA SAGA. Sí LA SAGA. Mare meva... Aquesta saga va ser el motiu de tantes coses... Uff.. com m'encanta! I com em fa patir! I ara començaré l'últim i el que posarà punt i final a part de la meva vida. No sé si faig bé començar-lo, és un d'aquells llibres que no saps que faràs quan l'acabis.Plorar suposo. Que serà de tu? Trobaràs altres sagues però nomès una Clary, un Jace, un Simon un Magnus una Isabelle i un Alec. únics i perfectes cada un a la seva manera. FES-ME CAS SI ARA COMENÇES LA SAGA.. APROFITA-LA AL MÀXIM ara que pots.I has de saber que un cop entris, sortir...bé serà impossible.  





IMATGES I FRASES QUE TENEN MOLT A DIR 

En comptes de cites avui tenim imatges que a mipersonalment em transmeten molt. De moments clau del llibre o fins i tot de la peli.






























OPINIÓ PERSONAL:

Ara no ens podem  centrar en la saga en general, sinó en el llibre. Ciutat d'ossos. Gran llibre. Grans personatges. Gran autora. Grans frases. Gran inici. Gran història.  Grans sentiments. Grans emocions. Grans, grans grans!


és un m`n perfectament creat sense cap detall deixat a l'atzar. Tot perfecte! I t'enganxara com mai! Com mai!  Busqueu una tarda ( si no es que l'heu llegit) i us el poseu a llegir i fem una aposta. Que us hi jugueu que una setmana despres estareu llegint nose el quart, el cinquè? de la saga. I si no us crida massa per la portada( tinc dreamers que m'ho han comentat) doneu-li una oportunitat!
I que té d'especial aquest llibre a part de que t'enganxa com mai?       


E L S   P E R S O N A T G E S !



Tenen un caràcter que nomès he trobat en una altra saga ( de la mateixa autora) .. tan especial... tant .. ÚNICS *-* es l'unica paraula que trobo per definir-los.



Perfecte...  doncs anem a personatges :

Clary : No sé que dir d'ella. M'agrada? Si. Tant com per dir que és un dels punts clau al llibre? No.  No em malinterpreteu, m'agrada molt, fins i tot em sentia identificada en ella en alguns punts. Però era massa " mundana" pel meu gust. Res de l'altre món.. A vegades em posava molt nerviosa entre el triangle amorós entre aquells tres( uff, a veure preciosa. Et pots decidir d'una vegada?)






Jace:  Oh mare meva! Com em vaig pillar ! Potser no és el més perfecte ( fisicament ) de tots els que he llegit, perquè ni ha algún que deu ni do ehh ( Patch, Daemon *-*) però el seu caracter protector i la seva manera d'actuar.. Un personatge tant complex, que necesites TOTS els llibres per entendre com pensa, com viu, com és realment. Un personatge al qual el lector ha de fer un esforç per entendre( cosa que gairabé mai passa) i nomès m'he trobat en un cas similar i és ni més ni menys El William Herondale! ( Com es nota que són família) <3 Uff... es que m'encanta tant!! Són perfectes els dos! 





Continuem... 

El que verdaderament m'encanta d'aqusta saga és la història romantica entre en Jace i la Clary... Tot aquell rotllo d'indiferència em va matar en alguns moments però és verdaderament bonica. No suportaria que els passes alguna cosa a 'ultim llibre. De veritat que els dos junts són la cosa més maca del mòn. Un cop els has vist junts ja no tel's imagines separats. Simplement han d'estar junts! Si no el mon s'hauria tornat boig! 


Tema Pelicula:

Ehjemejejemejemej unamerdapinghsadaenunpalo jemejemej un horror de peli! No nomès barrejen en una peli els tres primers llibres sinó que posen un Jace i un Alec HORROROSOS! No es que siguin lletjos ( be, en el meu punt de vista l'actor que fa d'Alec si) per exemple en Jace de caraàcter l'han clavat bastant , però que voleu que us digui? No me l'imaginava per RES així! Desprès de veure la peli 3 cops he arribat a la conclusió que ni m'agrada ni em desagrada, perquè de fet és el noi misteriós que escriu la Cassandra. De l'Alec milllor no en parlem. Els més encertats trobo que són la Clary, la Lily Collins la interpreta bé, en Simon ( mas de lomismo) i el millor de tots. EL MAGNUS! Potser no era exactament com l'imaginava però nose em va agradar molt. 



I araa... Tema FINAL
Com has pogut fer-nos això Cassandra? De veritat, es que és un horror de final. NO ES FA això d'acabar un llibre d'auesta manera. NO ES FA. No se a vosaltres però a mi em va trencar el cor i em va desfer les esperançes... Per sort el cor està reparat i pel que diuen l'esperança es l'ultim qu es perd. Però vull dir... la tensió, la incomoditat que vaig sentir durant els llibres seguents va ser bestial. No mola. Podries buscar una altra manera de turmentar-los no? Que pobres crec que són dels protagonistes que pateixen més de totes les sagues. 


En RESUM que és una de les millors sagues que he llegit. Ha marcat la meva vida, com moltes altres però cap em va deixar tant de buit al acabar un llibre ( excepte Harry Potter). No sé què faré quan acabi la saga. QUE SERÀ DE MI? Tant enamorada que em van deixar els nostres herondale's. De veritat, que em va fer pena no poguer entrar al llibre i robar-li ( a algun dels dos) un petó.

                      Shadowhunter forever.         Herondale's <3






NEVER TRUST A DUCK! JEJE <3

                               








HEEY DREAMERS! 

VAIG PROMETRE DUES RESSENYES AQUEST CAP DE SETMANA I LES TINDREU, LES TINDREU!!! LA PRIMERA SERÀ LA GUANYADORA D'AQUESTA SETMANA CAÇADORS D'OMBRES!!!! 





I LA SEGONA RESSENYA LA TRIARÉ JO, I PER QUÈ? DONCS PERQUÈ NO PUC ESTAR NI UN SEGON MÉS SENSE FER-LA JA QUE EL LLIBRE M'ENCANTA! I ESTIC SEGURA QUE MOLTS DE VOSALTRES NI EL CONEIXEU.. ÉS D'UNA UTORA D'AQUÍ I ES DIU: COMO DESEES.






ENCATA BUSCO UN MÈTODE D'ENQUESTA NOU JA QUE AQUEST NO M'AGRADA GAIRE... JA US ANIRÉ EXPLICANT. 

I TEMA CONCURS DREAMERS! PER TEMA D'EXÀMENS HE VIST QUE MOLTS DE VOSALTRES NO TENIEU TEMPS DE FER EL QUE VOLIEU EN EL VOSTRE TEMPS LÍMIT.. DONCS... HE DECIDIT ALLARGAR-HO TOT UNA SETMANA MÉS!! AIXÍ DONCS LA DATA LÍMIT ÉS EL DIA 22/6/14!! A QUE ESPEREU? NO VOLEU UN LLIBRE ? ENCARA PODEU PARTICIPAR !