Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 de maig del 2014

PERCY JACKSON I EL LLADRE DEL LLAMP

PERCY JACKSON I EL LLADRE DEL LLAMP

Hey dreamers ! Aquest cop hem tingut empat! Doncs bé.. pel fet de ser festa vaig mooolt retrassada amb les ressenyes i comentaris i per a això he deidit millor fer Percy Jackson, ja que és més senzilleta i a més m'interessa fer la de cazadores de sombras com més pròxima a la publicacció de l'ultim llibre millor. Així que espero que surti aviat :)

Començem amb una saga que m'ha fet sentir moltes coses.. una d'aquelles sages per oblidar qui ets durant una llarga estona.. una estona en la que que el temps passa massa ràpid...








FITXA TÈCNICA:






  ·  Títol: PERCY JACKSON I EL LLADRE DEL LLAMPEC


  • ·  AutoraRICK RIORDAN
  • ·  Saga: Percy Jackson


  • ·  Idioma: Català ( tot i que jo me'l vaig llegir amb castellà )

  • ·  Persona: Primera

·  Pàgines: 288








SINOPSIS: 

Que passaria si un dia descobreixes que, en realitat, ets el fill de un déu grec que ha de complir una missió secreta? Doncs això es el que li passa a en Percy Jackson, que a partir d'aquell moment es disposa a viure els fets més emocionants de la seva vida. Expulsat de sis escoles, en Percy té dislexia i dificultats per a concentrar-se, o almenys aquesta és la versió oficial. Objecte de burles per inventar-se històries fantàstiques, ni tan sols ell mateix acabava de creure-s'ho fins el dia en que els déus de Olimp li revelen la veritat: en Percy és res menys que un semidéu, es a dir, el fill d'un déu i una mortal. I per tant ha de descobrir qui ha robat el llamp de Zeus i així evitar que esclati una guerra entre els déus. Per complir la missió tindrà l' ajuda dels seus amics Grover, un jove sàtir, i Annabeth, filla de Atenea."







COM VAIG COMENÇAR:

Ufff!! Crec que és una de les primeres sagues que em vaig prendre més en serio després de llegir HP. :). Si, era bastant petitona , crec que tenia 10 anys més o menys. :) I ja amb només 10 anyets la vaig disfrutar com mai! Encara avui la segueixo rellegint quan puc :) Simplement m'encanta! I en Percy! Es la BOMBA! **** m'encanta!! Ja no estem parlant d'una amor platònic ( Jace, Will, Tobias, Peeta, Jack, Patch...) sinó simplement que em cau GENIAL! 












FRASES QUE TENEN MOLT A DIR 


PERDONEU PER POSARLES EN CASTELLÀ PERO AL TENIR EL LLIBRE EN CASTELLÀ NO M'HE ATREVIT A TRADUIRLES PER POR A CANVIAR MOLT LA FRASE 


“Mira, yo no quería ser mestizo. Si estás leyendo esto porque crees que podrías estar en la misma situación, mi consejo es este: cierra el libro inmediatamente. Créete la mentira que tu padre o tu madre te contaran sobre tu nacimiento, e intenta llevar una vida normal. Ser mestizo es peligroso. Asusta. La mayor parte del tiempo solo sirve para que te maten de manera horrible  peligrosa.Si eres un niño normal, que está leyendo esto porque cree que es ficción, fantástico. Sigue leyendo. Te envidio por creer que nada de esto sucedió.”(…) No digas que no te he avisado.











--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Serás un héroe, Percy. El mayor héroe de todos





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Al mar no le gusta que lo contengan."-Poseidon.





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadie puede elegir tu camino, Percy. Debes decidirlo tú








--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






V Me gustaría decirles que tuve una revelación profunda en mi caída, que llegué a un acuerdo con mi propia mortalidad, etc. ect.
¿La verdad? Mi único pensamiento era : ¡Aaaaaggghhh!"









--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




OPINIÓ PERSONAL:

Que dir d'aquesta fantàstica i interminable saga? Que m'encanta ****! No us podeu imaginar com he arribat a riure amb el sarcasme den Percy.







 El mèrit és tot de l'escriptor! ARA VAL MÉS QUE LLEGIU AMB ATENCIÓ. El MEU ESCRIPTOR PREFERIT NO ÉS NI LA SUZZANE NI LA VERONICA NI CAP ALTRE QUE HAIGI ESCRIT ALGUN LLIBRE QUE ENTRA AL MEU TOP TEN. El meu escriptor prefertit és ell, en RICK RIORDAN, ha estat sempre així i sempre ho serà. Ha estat l'unic amb qui no he sentit que era una oyent de la història sinó que en formava part. Nomès tinc paraules boniques dirigides cap a tu Rick, entre tu i en Percy m'heu fet sentir el que altres llibres no han aconseguit fer mai ( per molt que m'agradin) m'heu fet riure. Riure com mai havia rigut amb un llibre. Riure sense importar  on estigués. Riure i patir en alguns moments ehh :) Tinc claríssim que si hagués de triar un escriptor el triaria a ell. Segona posició, la Laura <3.




És una saga fàcil, ràpida divertida i que enganxa, gràcies al talent de l'escriptor. No és la meva preferida però en guardo un grandíssim record :9 I animo a tothom a intentar llegir la saga, ja us prometo jo que veureu de seguida com d'especial és el Rick :)









MIllor NO mencionar la Peli ja que és potser la pitjor adaptació d'un llibre a la gran pantalla que he vist. MOLT DESESPERANT!









Vavavava PERSONATGES:

EN PERCY, ÉS LA BOMBA! Ric tantíssim amb els seus comentaris.... M'ENCANTA! I no com a amor platònic , sería un amic genial si existis de veritat :( . NO PUC FER MÉS QUE DONAR-TE LES GRÀCIES PERCY. GRÀCIES PER ROBAR-ME UN SOMRIURE A CADA PAIGINA QUAN PENSAVA QUE JA NO ME'N QUEDAVEN. PER ESTAR AL MEU COSTAT I PER DEIXAR-ME ACOMPANYARTE DURANT TOTS AAQUESTS ANYS. PER FERME RIURE I PLORAR PER MORTS INJUSTES, PER DEIXAR-ME VIURE MOMENTS ÚNICS. 

Ja sé que se me'n va l'olla però creieu-me quan dic que li dec molt, MOLT a  aquest personatge! <3







L'ANABETH  Qui diu que les rosses són tontes?? Crec que l'Anabeth demostra la falsetat d'aquesta teoria , guapa, divertida i LLESTA! Nois? que més es pot demanar? A mi m'encanta! Fa anar el Percy per on li dona la gana! Clar que si! MENCANTA! I els dos són una parelleta tan "cuca"...



En GROVER EM pixo! De veritat! No puc amb ell! Es sentir el seu nom i ja em poso a riure!! ****! Elll és el que m'ha " robat " més somriures! Em recorda al Ron del meu trio preferit <3 I peruè no? En Percy sería en Harry l'Anabeth l'Hermione i en Grover en Ron. Que més voleu? Si encaixen perfectament al paper! Es ÚNIC! Llàstima que després vaigi perdent protagonisme...





I el final. Un bon final. Amb unes ganes ENORMES del Mar dels Monstres, però amb la decepció al cos...







PELS FANS O FUTURS FANS DE LA SAGA US DEIXO UNS LINKS ON PODEU FER TESTOS PER SABER :



TEST:



ETS UN SEMIDEU GREC O ROMÀ? ( alguns ja m'enteneu suposo)




QUIN PERSONATGE ETS?




QUIN ÉS EL TEU PODER?







NEVER TRUST A DUCK!