Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 d’abril del 2014

MEMORIES D'IDHÚN

MEMORIES D'IDHÚN

Hey dreamers ! Per fi! Esperava amb ganes fer aquesta ressenya! Aquests libres m'han fet somiar, plorar, i sobretot unes ganes terribles de viure les aventures que viuen els protagonsites ( cosa que mai podré fer ). Em van enamorar... tant la història com els personatges.







FITXA TÈCNICA:








  
·  Títol: LA RESISTÈNCIA




·  AutoraLaura Gallego



·  Saga: Memòries d'Idhún


·  Idioma: Català ( tot i que jo me'l vaig llegir amb castellà )


·  Persona: Tercera


·  Pàgines: 556







SINOPSIS: 

EL DIA EN QUE A IDHÚN ES VA PRODUIR LA CONJUNCIÓ ASTRAL DELS TRES SOLS I LES TRES LLUNES, ASHRAN EL NIGROMANT ES FA FER AMB EL PODER D'AQUELL PLANETA. AL NOSTRE MÒN, UN GUERRER I UN MAG EXILIATS D'IDHÚN HAN FORMAT LA RESISTÈNCIA. A LA QUE PERTANYEN TAMBÈ EN JACK I LA VICTÒRIA, DOS ADOLESCENTS NASCUTS A LA TERRA. L'OBJECTIU DEL GRUP ÉS ACABAR AMB EL REGNAT DE LES SERPS ALADES, PERÒ EN KIRTASH, UN JOVE I DESPIATAT ASSASÍ ENVIAT PER L'ASHRAN A LA TERRA NO ELS HO PERMETRÀ. 




COM VAIG COMENÇAR:

No té res d'especial. Vai entrar a una llibreria i el vaig escollir. No sé.. em va cridar l'atenció. I NO M'EQUIVOCAVA PAS Ehh :) Resulta que estava en plena saga ( estava més a Idhún que  a la Terra) quan vaig haver de marxar de vacances a Itàlia. I els dies van passar, i a mi m'era igual que fòssim a Itàlia, ni que haguessim estat al Sahara o a l'Antartida. A MI QUE EM DEIXIN LLEGIR! 

PASTA&BOOKS&HOLIDAYS&ITALIA&ROMA&TOSCANA -> SI, CREC QUE VAIG ESTAR AL CEL DURANT DEU DIES. 







                         




FRASES QUE TENEN MOLT A DIR 

Crec que prefereixo aquest apartat que el de RESUMS, que hi dieu? COMENTEU a veure si preferiu RESUM o FRASES QUE TENEN MOLT A DIR.


"Sabes que tengo que matarte, y no lo he hecho todavía. Ni tengo intención de hacerlo, y no te imaginas la de problemas que me puede acarrear eso. ¿Me preguntas si me importas? ¿A ti qué te parece?" 

Kirtash


-------------------------------------------------------------------------



Si ha significado algo para ti…no vayas a buscar a Jack esta noche." 

Victoria




-------------------------------------------------------------------------


"No vas a perderme, Victoria. Estoy aquí, ¿ves? Y estaré aquí… siempre que me necesites.  Esperando a que vuelvas… de dondequiera que estés en este momento." 

Jack


-------------------------------------------------------------------------

<No deberia marcharme > pensó él.
< Le suplicaré que se quede > se dijo ella.

Però Jack cruzó la puerta y se separó de Victoria y siguió andando pasillo abajo, y ella no lo llamó.

Jack i Victoria


OPINIÓ PERSONAL:

Que m'ha semblat? Doncs que crec que o havia estat tant pillada d'una saga des de Harry Potter, mireu el que us dic. ÉS UNA SAGA QUE CAL LLEGIR. I no dic allò típic de.. a la llarga serà un clàssic perquè MEMORIES D'IDHÚN ÉS un clàssic. La Laura es va guanyar tot el meu respecte amb aquesta Saga, em vaig entregar a ella. Sóc teva Laura.




Feia ANYS que no em passava. Que no sentia ENVEJA, si ENVEJA de les aventures que uns personatges irreals estaven visquent. Volia desesperadament estar al lloc de la Victoria, JO VOLIA VIURE el que ella vivia i sobretot VOLIA EN JACK. Rectifico, VOLIA i VULL en Jack. Com pot ser algú tan perfecte? Em vaig pillar molt, però molt del noi ros d'ulls verds. Tant que des de que vaig acabar el llibre busco un noi que es digui Jack, ros, amb els ulls verds I quan el trobi, serà meu. 




 La Laura és unica, i una persona única, nomès pot escriure llibres únics. Un llibre amb un inici directe ( m'encanta que començin rapidets) i fàcil de llegir. La trama PERFECTA, I molt, però que molt TREBALLADA ( es veu) De fet em va agradar tant que em vaig posar en tal punt al llibre que quan el vaig acabar em vaig posar a plorar. Bé, com si un amic hagues marxat lluny.. i no el pogués tornar a veure.




 A veure parlem dels personatges...

La Victòria, M'agrada, m'agrada. No és la meva protagonista preferida però no està malament. És forta, valenta, guapa i llesta i això li suma punts encara que no m'agrada que jugui amb els dos d'aquesta manera. ( No vaig estar d'acord amb el triangle amorós fins al llibre tres, que em vaig rendir).






En Christian...  Que voleu que us digui? Tots sabeu que sóc 100% Team Jack. Que? M'invento que m'agarada el que té amb la Victòria? ( sabem que no és així) No em desagrada , és més ... és un dels punts clau del llibre. I el seu caràcter no està malament. Però si ets del Barça, qui voldries que guanyés la Lliga? El Barça o el Madrid? DONCS PASSA EL MATEIX AMB AQUESTS DOS. Jo sóc TEAM Jack, no puc dir masses coses bones del Kirtash. Tret de que es evident que és més madur que en Jack.




EN JACK!!! Oh deu meu! ÉS PERFECTE!! ( m'estic posant en plan fan, ho sé, i no em veureu més en aquets plan a part de quan parlem d'ell). PER FAVOR... VICTORIA, OBRE ELS ULLS I MIRA'L! Us juro que em vaig pillar fins l'ànima de'n Jack. Encara ara ( dos anys i pico desprès) el recordoi aixxx... ES..NO HO SÉ... ES REAL. No té la perfecció del Patch, n de'n Jacob, ni del Daemon, perquè és humà ( o casi) el que compta és que la seva manera de ser, ell... és tant asdfghjklñ<3 

TEAM JACK 100%


                                          ( a la vida real jo el veiig com a Alex Pettyfer)



I el final. US JURO QUE VAIG SUPERAR L'USAIN BOLT CORRENT CAP A LA LLIBRERIA MÉS PROPERA. NECESITAVA SABER COM **** CONTINUAVA!!!! 










NEVER TRUST A DUCK!









25 d’abril del 2014

Holaa dreamers <3 Avui tambè us porto NOVETATS! ( M'estic acostumant a portar Novetats)

NOVETATS


  • Com heu vist, he afegit un menú amb nous apartats, entre ells un per a vosaltres :) On penjaré FANARTS, HISTÒRIES escrites per VOSALTRES.

  • Segueixo un blog ( com alguns ja sabeu) que és diu Angels to Fly. Doncs bé, hem estat amb contacte amb la propietaria ( és molt maca, per cert) i hem decidit fer un booktag juntes. No sé exactament quan, però estgigeu alerta a l'apartat BOOKTAGS :)



AQUESTA SETMANA MEMORIES D'IDHÚN, LA RESISTÈNCIA!! ( PER FI!!!!)








20 d’abril del 2014

VULL UN LLIBRE FIRMAT!

Heey dreamers!! Com ja sabeu.... s'acosta Sant Jordi!! I vaig prometre que inentaria penjar la llista d'autors que aniran a firmar a Barcelona.Bé, nomès els que ens poden interessar. Tambè hi he afegit quins llibres presenten i la sinopsis d'aquests. Mai se sap, potser trobareu el vostre llibre entre aquests . :)







-------------------------------------------------------------------------
Blue Jeans
(PUC SOMIAR-TE?)
bluejeans
11h – 14h: El Corte Inglés (Portal de l’Àngel)
17h – 20h: Casa del Llibre (Rambla de Catalunya, 37)

Enrere van quedar els mals moments que van fer perillar el futur del CLUB DELS INCOMPRESOS. La Valèria, en Raül, la Maria, en Bruno i l’Ester tornen a estar molt units, gràcies, sobretot, a l’esforç de l’Alba, que s’està guanyant amb escreix el seu lloc al club. Però després de la calma, la tempesta: malentesos, enveges, re trobades inesperades, històries que reneixen, nous personatges i la reaparició d’algú molt especial per a tots ells tornarà a posar la seva amistat en perill. Amors impossibles, passions desbordants, dubtes inconfessables i diversió assegurada!Puc somiar-te és la tercera i última entrega de la trilogia del Club dels incompresos, uns personatges que ens han acompanyat des de Bon dia, princesa! i No somriguis que menamoro i que ja formen part de tots els lectors. 

-------------------------------------------------------------------------


Miki Esparbé, Paco Caballero i Mar Guixé
(Sóc el teu príncep blau però ets daltònica )
11h – 12h: El Corte Inglés (Portal de l’Àngel)
12h – 13h: FNAC Triangle (Pl. Catalunya, 4)
13h – 14h: Abacus L’Illa (Av. Diagonal / Numància)
14h – 15h: FNAC L’Illa (Av. Diagonal, 557)
16h – 17h: Fàbrica Moritz (Ronda Sant Antoni, 41)
17h – 18h: La Impossible (Rambla Catalunya, 102)
18h – 19h: Casa del Llibre (Rambla de Catalunya, 37)
19h – 20h: La Central (Rambla de Catalunya / Mallorca)

Aquesta no és la típica història d’amor de "noi coneix noia", sinó més aviat una de "noi troba noia que ja coneixia" acompanyadad’altes dosis d’amor explícit i sexe platònic...O era al revés?

-------------------------------------------------------------------------



Federico Moccia
( Tu, i només tu)

11h – 14h: Abacus (Plaça Catalunya / Banc d’Espanya)
17h – 20h: El Corte Inglés (Portal de l’Àngel)

La Maria desapareix al final d’Aquell instant de felicitat, deixant en Nicco amb el cor trencat. S’ha deixat la pedra en forma de cor que ell li havia regalat... Trist, sol i abatut, en Nicco decideix que no és el moment de perdre l’esperança i que ha d’anar a la recerca dels seus somnis, així que convenç en Gio perquè l’acompanyi a Espanya en busca de la Maria. Junts recorreran el país buscant aquella noia que l’ha canviat per sempre.

-------------------------------------------------------------------------


Modernet de merda
(Modernet de merda: El manual)
modernet
11h – 12h: Llibreria Altair (Rambla Catalunya / Valencia)
12h – 13h: Casa del Llibre (Rambla de Catalunya, 37)
13h – 14h: FNAC Triangle (Pl. Catalunya, 4)
16h – 17h: Casa del Llibre (Passeig de Gràcia / Aragó)
17h – 18h: La Central (Rambla de Catalunya / Mallorca)
18h – 19h: El Corte Inglés (Portal de l’Àngel)
19h – 20h: Fàbrica Moritz (Ronda Sant Antoni, 41)

Amic no modernet, hem de parlar. Abans de començar a consultar aquestes pàgines has de saber una cosa important que no mereixes que t'amagui:aquest manual no és per tu. Aquest manual, de fet, no hauria d'haver caigut mai a les teves mans. Deu haver estat un error. Et demano sisplau que parlis amb el responsable que te l'ha venut (espero que hagi estat un dels meus companys de pis de l'FNAC) i l'hi tornis o el canviïs perun altre títol molt més interessant, com ara la nova novel·la seriosa,seriosíssima, de J.K.Rowling. Es veu que ja no escriu sobre màgia i que la toca bé.


-------------------------------------------------------------------------


Alma Obregón




(Objetivo: Tarta perfecta – Objetivo: Cupcake perfecto – Objetivo: Galleta perfecta)
11h – 12h: Ben Vil (Rambla Catalunya, 64)
12h – 13h: Casa del Llibre (Passeig de Gràcia / Aragó)
13h – 14h: Abacus (Rambla Catalunya / Còrsega)
17h – 18h: El Corte Inglés (Portal de l’Àngel)
18h – 19h: FNAC Triangle (Pl. Catalunya, 4)
No posaré la sinopsis d'aquests llibres bàsicament he posat a la Alma Obregón per si tenim algun dreamer fan de la pastisseria i tot aquest tema de cupcakes i tal. 


-------------------------------------------------------------------------



Enric Pardo
(Primera temporada)

12h – 13h: La Central (Rambla de Catalunya / Mallorca)
13h – 14h: Abacus (Plaça Catalunya / Banc d’Espanya)
18h – 19h: FNAC L’Illa (Av. Diagonal, 557)

Booktrailer

-------------------------------------------------------------------------



Javier Ruescas
(Live)

12h – 13h: Abacus (Rambla Catalunya / Còrsega)
17h – 18h: TR3SC (Gran Via, entre P. Gràcia i Rambla Cat.)
19h – 20h: FNAC L’Illa (Av. Diagonal, 557)


Booktrailer POT CONTENIR SPOILERS DELS LLIBRES ANTERIORS


_______
-------------------------------------------------------------------------



Mario Vaquerizo
(Fabiografía)

11h – 14h: Casa del Llibre (Rambla de Catalunya, 37)
17h – 20h: El Corte Inglés (Plaça Catalunya, 14)

Millor no posar la sinopsis, aquest apartat és més si hi ha algun dreamer fan d'Alaska y Mario o el que sigui :)

-------------------------------------------------------------------------

Mr. Wonderful (Angie i Javi)



(Tu idea mola – Cosas no aburridas para ser la mar de feliz)
16h – 17h: FNAC Arenas (Pl. Espanya, C.C. Las Arenas)
17h – 18h: El Corte Inglés Francesc Macià (Av. Diagonal, 471)
18h – 19h: FNAC L’Illa (Av. Diagonal, 557)
20h – 21h: Fàbrica Moritz (Ronda Sant Antoni, 41)

Clica aqui per veure el booktrailer dels llibres :)


-------------------------------------------------------------------------


Risto Mejide
(No busques trabajo. 50 excusas para no autoemplearse)
risto
19h-20h Fnac el Triangle. Plaça Catalunya 4


En aquest cas penso que el llibre no val gens la pena. I no penso fer publicitat d'un llibre que crec que no se la mereix. Així que si hi ha algun fan del Risto que sàpiga que hi estarà per firmar llibres.



-------------------------------------------------------------------------



QUÈ EN PENSO JO, DE TOTS AQUESTS ESCRIPTORS I LLIBRES?

Home, s'ha de dir que no són els meus preferits... Potser Blue jeans o Federicco Moccia o l'autor de Play ( que per cert me'l tinc que llegir) però la resta Ni fu ni fa. Però com que DE GUSTOS COLORS ....





QUINS EM COMPRARÉ JO PER SANT JORDI?



EVIDENTEMNT TOTS NO ELS PODRÉ COMPRAR :( 

- triologia temblor 

- Como desees

- The maze runner

- Paranormal

- La selección

- Numbers

- Hex hall

- La casa d'hades ( penultim percy jackson 2)

- Across the universe

- Covenant


* ALGUNES IMATGES I INFO TRETES DE SIGNATURES SANT JORDI 2014