Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 de setembre de 2014

Com escollir un llibre i NO equivocar-te:Heey dreamers! En aquest Magic Mondays vull compartir el meu "procediment" si es pot dir així per triar llibres i no equivocar-me.  Els llibres són caríssims i cal estar molt segur que t'agdrdarà abans de deixar-hi tants diners. Aquest és el sistema que faig servir ;) Tot i que un 90% de les vegades encerto el llibre tambè hi ha aquell 10%. Com veureu, són una sèrie de punts que segurament la majoria de vosaltres ja feu, però va bé recordar-los:
Has d'agafar un llibre pel títol, no la portada, el títol. Ja que normalment el títol és un resum d'una paraula del llibre. Si et crida ( encara que nomès sentis curiositat) agafa'l. Ja pots passar al seguent punt. 


No val lllegir-la per sobre, o nomès les primeres paraules. S'ha de llegir atentament. Aquest és el punt més important. Si no t'agrada el que llegeixes, deixa el llibre! Es molt probable que acabis sense llegir-lo si el compres. I si t'agrada.. 


T'has de fer una idea de com escriu, amb la sinopsis pots veure la trama del llibre. Pero i si el compreu i no us agrada com escriu? Massa descriptiu? Volieu que fos en tercera persona i és en primera? Per això jo sempre obro el llibre aleatoriament ( a vegdes vaig a la primera pàgina i prou) i llegeixo un fragment.  


Aquest funciona depèn de la llibreria. Normalment estan ordenats per temàtiques. Per expemple si vols més informació d'un llibre i veus que està al costat de "Harry Potter" ja saps que serà fantàstic. I en canvi, si  veus que està al costat de "No està escrit a les estrelles ja saps que serà realista. 


Sempre va bé estar una mica informat. Si algun amic te'l va recomanar.. si et van dir que no te'l llegissis... O sinó sempre hi ha blocs literaris com Shining like a book on podràs trobar tota la informació que vulguis. 


I VOSALTRES? QUIN MÈTODE UTILITZEU? A VEURE SI ENTRE TOTS AMPLIEM LA LLISTA :)

R E S P I R A.  V I U.  L L E G E I X.

2 comentaris:

  1. Hola!! T'he nominat als premis One lovely blog award. Espero que quan tinguis un moment el puguis fer!:) Aquí et deixo el link del blog on hi trobaràs tota la informació.

    http://justbooks10.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Hola! Doncs per mi el primer pas consisteix no en mirar només el títol sinó també la tipografia d'aquest i veure com presenten el llibre, la portada. Sé que no s'han de jutjar els llibres per les portades però també és el primer que veus i crec que si hi ha algun element que et cridi l'atenció també ajuda a que tinguis ganes de llegir-lo...
    Parlem!

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!