Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 d’abril del 2014

18/4/14

Holaa dreamers <3 Avui tambè us porto NOVETATS!

PRIMER DE TOT

Moltissimes gràcies per seguir amb mi cada divendres  ! De debó que us ho dec tot <3


AQUESTA SETMANA EN FLAMES!! 






I ARA LES NOVETATS.. :)

1) A partir d'aquest mes hi haurà un apartat que és dirà " La recomanació del mes" i cada mes recomanaré un llibre diferent :)

2) Intentaré penjar abans de Sant Jordi una entrada per saber on estaran els vostres escriptors preferits per sant jordi :)

3) Estic plantenjant fer un concurs :) Que hi dieu? Per saber si puc  necesito que VOTEU a l'enquesta del costat on demana si heu llegit la saga Delirium. Depen si surt si o surt no faré el concurs o no :)

4) I l'ultima Novetat és que a partir d'avui hi haurà d'haver un mínim de 50 vots a l'enquesta per saber el llibre de la setmana seguent :) Si no arriba als 50 vots jo mateixa escolliré el llibre :)

ENS VEIEM PRECIOSITATS <3

1 comentari:

  1. Buaa m'encanta aquest blog enserio! M'APASSIONA LLEGIR i feia taaaaant de temps que buscava algun lloc així.. de veritat segueix així es fantàstic!!! <3

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!